Menu Zamknij

Odbierz wyprawkę

Bez wychodzenia z domu, bez rozstania z maluchem i bez straty czasu.

Wiemy, jak ciężkie bywają pierwsze dni po porodzie oraz powrocie do domu i rozumiemy, że rejestracja dziecka przez stronę internetową w systemie ePUAP jest formą szybką, wygodną, a w dobie pandemii bezpieczną. Zależy nam, żeby każde urodzone we Wrocławiu dziecko mogło otrzymać niezwykłą niespodziankę przygotowaną przez nasze miasto, którą jest:

Chcemy wszystkim, którzy osobiście nie odbiorą wyprawki w USC we Wrocławiu wraz z odbiorem odpisu aktu urodzenia dziecka, zaoferować wygodną dostawę Wyprawki Wrocławskiej pod adres wskazany we wniosku udostępnionym poniżej.

1. Kto może złożyć wniosek o Wyprawkę Wrocławską?

Wyprawkę może odebrać rodzic bądź opiekun prawny dziecka do ukończenia przez dziecko 9-go miesiąca życia.

2. Regulamin akcji Wyprawka Wrocławska

3. Termin na rozpatrzenie wniosku

Wniosek rozpatrzymy w ciągu 14 dni od jego otrzymania i skontaktujemy się w celu omówienia szczegółów dostawy, tj. terminu, godziny i formy dostawy. Gdyby z naszej strony po upływie tego terminu nie było żadnej odpowiedzi, prosimy o kontakt telefoniczny. Zdarza się, że świat wirtualny płata figle i z jakichś przyczyn nie otrzymamy Twojego wniosku lub schowa się on gdzieś w skrzynce odbiorczej.

Wyprawki zazwyczaj dostarczane są od poniedziałku do piątku w godzinach 09:30 – 14:30.

W przypadku większej liczby otrzymanych wniosków, rozpatrzymy je wg kolejności zgłoszeń w terminie maksymalnie 30 dni. Jednak bardzo postaramy skontaktować się wcześniej i poinformować, że zaistniała taka sytuacja i czas na rozpatrzenie wniosku jest wydłużony.

4. Kontakt

Jeśli masz jakieś pytania, coś budzi Twoje wątpliwości lub nie skontaktowaliśmy się z Tobą pomimo wysłanego wniosku, śmiało pisz i dzwoń do nas:
tel.: +48 729 970 808/ +48 729 972 672

5. Bezpieczeństwo podczas pandemii

Dostawa wyprawki realizowana jest z zachowaniem wszelkich zasad bezpieczeństwa i higieny. Osoby dostarczające wyprawkę są zdrowe i wyposażone w środki ochronne oraz dezynfekujące. Jeśli mimo zachowania wszelkich zasad bezpieczeństwa chcesz odebrać wyprawkę „bez kontaktu” – nie ma sprawy – prosimy o zaznaczenie tej opcji odbioru we wniosku.

WNIOSEK ONLINE